Записване и членство

График и Цени

01

Полудневна занималня

Учебни дни

02

Целодневна занималня

Неучебни дни

03

Уроци по шахмат от спортен клуб "8Х8"

Клуб по шахмат "8Х8"

За въпроси оставаме на разположение на тел: +359 888 885 058

Защо да изберете нас?

Най-доброто допълнително обучение

Дейностите ни са подходящи за деца от различни възрасти. Добре дошли са както по-малки, така и по-големи.

Изучаване на основните предмети- математика и български език и литература. Уроци по английски език, история, география и др. Възможност за работа с различни специалисти.

Индивидуален подход

Всяко дете е уникално и има свои специфични нужди, особено когато стъпва в началните класове на училище. За жалост, началните учители често не могат да посветят достатъчно време и внимание на всеки един ученик в класа. Тук идваме ние. При приемането на нови деца в нашата занималня, извършваме индивидуална оценка на техните знания и умения. Това ни позволява да определим точно върху кои предмети и умения трябва да се фокусираме, за да помогнем на детето да напредне. Нашата цел е да улесним родителите и да се погрижим за това детето да се развива оптимално.

Позитивна атмосфера

Позитивната атмосфера е от съществено значение, защото тя създава подходящо обкръжение, в което детето се чувства подкрепено, възприема училището като приятно място и насърчава любознателността и желанието да научава.

Осигуряваме безопастна и спокойна среда.

При нас безопастността на детаца е основен приоритет.

01

Полудневна занималня

За ученици I-VII клас. При приемането на нови деца в нашата занималня, извършваме индивидуална оценка на техните знания и умения. Това ни позволява да определим точно върху кои предмети и умения трябва да се фокусираме, за да помогнем на детето да напредне

02

Целодневна занималня

Вие сте родител на ученик и умувате как да организирате свободното време на своето дете през лятото. А ние сме Детски образователен център Щастливци – най-привлекателното място за летни занимания за малчугани в Пловдив.

03

Предучилищна подготовка

Помагаме на децата за плавен преход от обстановката в детската градина към училище. Помагаме да развият самостоятелност и любознателност. Запознаваме най-малките с писането и математиката по забавен и лесен за усвояване начин.

Шахматен Клуб 8х8 2